- 250 g kädenlämpöistä vettä
- 30 g hiivaa
- 1 tl sokeria
- 150 g keitettyjä perunoita paloina
- 500 g vehnajauhoja
- 1 tl suolaa
- 20 g oliiviöljyä
- 2 valkosipulin kynsi
- 30 g oliiviöljyä
- kirsikkatomaatteja, oliiveja, punasipulia viipaleina
- 2 tl oreganoa
- 1/2 - 1 tl karkeaa suolaa
1. Lisää vesi, hiiva ja sokeri kulhoon.
Aseta aika 20 s / nopeus 2.
2. Lisää perunan palat.
Aseta aika 8 s / noepus 4.
3. Lisää loput aineet.
Aseta aika 3 min / sulje kansi / tähkä.
Siirrä toiseen astiaan ja anna kohota parisen tuntia.
Päällinen:
1. Lisää valkosipulinkynsi kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää öljy, tomaatin puolikkaat ja 1 rkl oreganoa valkosipulin joukkoon,
sekoita ja anna maustua.
3. Leivo öljytyin käsin leipäsiksi pellille.
4. Paina sormilla kuopat tomaatin puolikkaille/ oliiveille.
5. Levitä loppu marinadi faccacioille ja ripottele päälle oreganoa ja karkeaa suolaa.
6. Paista uunissa 200 asteessa n. 20- 25 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti