tiistai 7. kesäkuuta 2011

Guacamole & nachot



4-6 hengelle

  • 50 g sipulia
  • 100 g/ iso muhkea kypsä tomaatti
  • 1 tl Tabasco (vihreää)
  • 20 g hyvää oliiviöljyä tai avokadoöljyä
  • puolikkaan limen tai sitruunan mehu
  • 2 kypsää avokadoa
  • 1/2 tl suolaa

1. Laita ainekset kulhoon.
    Aseta aika 14 s / nopeus 4.

Tarjoa avokadodippi eli guacamole maissilastujen kanssa
tai tortillan täytteenä.
Guacamolen ulkonäkö kärsii säilytyksestä,
joten parasta heti herkuteltuna.

Nachot eli maissilastut

Lämmitä uuni 200 asteiseksi.
Levitä nachot uunipellille ja lämmitä muutama minuutti.
Tarjoa guacamolen, chili con carnen ja salaatin kaverina.

Tämä resepti on gluteeniton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti