perjantai 17. kesäkuuta 2011

Hedelmäsalaatti


Neljälle


  • 2 kypsää mangoa
  • banaani
  • luomu omena
  • mustikoita pakasteesta
  • yrttisokeria

Kuori ja paloittele mangot ja banaani.
Pese omena hyvin, jotta voit paloitella sen kuorineen.
Jaa jälkiruokakulhoihin ja ripottele pintaan mustikat ja
yrttisokeria.

Tämän hedelmäsalaatin salaisuus on kypsässä,
mehukkaassa mangossa, raikkaassa kuorineen
rouskuteltavissa omenan paloissa, jotka kruunaa yrttisokeri.

Yrttisokeri on Tertin kartanon mauste, jossa
on koranteria, fenkolia, anisiisoppia, sitruunamelissaa,
tuoksuampiaisyrttiä, kehäkukkien terälehtiä, 
maitohormankukkia ja ruokosokeria.
Käytä yrttisokeria jälkiruokiin ja leivonnaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti