perjantai 17. kesäkuuta 2011

Pesto alla sisiliana

  • 2 kypsää tomaattia
  • 50 g pinjansiemeniä
  • 50- 80 g basilikan lehtiä
  • 50 g persiljaa
  • 3 valkosipulin kynttä
  • ripaus suolaa ja pippuria myllystä
  • 80 g Extra vergine oliiviöljyä
1. Kuori ja poista siemenet tomaateista, pilko isohkoiksi paloiksi.
2. Lisää pinjansiemenet kulhoon.  
    Aseta aika 5 s / nopeus 7.
3. Auta lastalla massa alas kulhon reunoilta.
4. Lisää pestyt basilikan lehdet, persilja ja valkosipulin kynnet.
    Aseta aika 5 s / nopeus 7.
5. Lisää tomaatin palat.  
    Aseta aika 10 s / nopeus 5.
6. Mittaa lopuksi öljy ja mausteet.  
    Aseta aika 10 s /nopeus 3-4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti