- 400 g kalaa esim. lohta tai seitä paloina (n. 2 x 2 cm)
- 1 rkl sitruunan mehua
- 1/2 nippua tuoretta persiljaa ilman varsia
- 1/2 nippua tuoretta tilliä
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 punainen paprika paloina
- 1 vihreä paprika paloina
- 200 g purjorenkaita
- 10- 20 g oliiviöljyä
- 800 g vettä
- 1 kasvis- tai kalaliemikuutio
- pippuria
- 50 -100 g pientä pastaa
- 100 g kermaa
- ruohosipulia
2. Lisää persilja ja tilli kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 8. Siirrä yrtit toiseen astiaan.
3. Lisää valkosipulin kynsi.
Aseta aika 3 / nopeus 8.
4. Lisää paprikan palat.
Aseta aika 3-4 s / nopeus 4.
5. Lisää purjoviipaleet ja öljy kannuun.
Aseta aika 3 min / Varoma / suunnan vaihto / nopeus 1.
6. Lisää vesi, liemikuutio ja pippuri.
Aseta aika 5 min / 100 astetta /suunnan vaihto / nopeus 1.
7. Mittaa pasta kulhoon.
Aseta aika 5 min / 100 astetta / suunnan vaihto / nopeus 1.
8. Lisää kala ja kerma.
Aseta aika 4 min / 90 astetta / suunnan vaihto / nopeus 1.
9. Sekoita lastalla yrtit varovasti keiton sekaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti