lauantai 11. kesäkuuta 2011

Kaurapuuro


2-3 annosta

  • 5 dl vettä tai maitoa
  • 3 dl (80-100g) kaurahiutaleita
  • suolaa maun mukaan


1. Mittaa vesi kulhoon.  
    Aseta aika 5 min /  Varoma / nopeus 1.
2. Lisää kaurahiutaleet ja suola.  
    Aseta aika 5* min / 90 astetta /suunnan vaihto / nopeus 1.
    Keittoaika* vaihtelee kaurahiutaleiden mukaan esim. Elovena tarvitsee 10 min.

Jos teet kaksinkertaisen annoksen lisää nesteen kuumennusaikaa 3 min.
Kaurahiutaleiden keittoaika pysyy samana.

Anna puuron hetken huokaista ennen tarjoilua.
Tarjoa marjojen, mehukeiton tai voisilmän kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti