keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Mannapuuro ja soppa


Mannapuuro
  • 1000 g maitoa
  • 100- 120 g mannaryynejä
  • suolaa  
1. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
2. Mittaa kaikki aineet kulhoon.  
    Aseta aika 11 min /90 astetta/nopeus 2.
3. Kaada puuro tarjoiluastiaan hetkeksi tekeytymään. 



Raparperimansikkakeitto
  • 1500 g vettä tai marjamehua esim. omena- tai puolukkamehua
  • 100 g sokeria
  • 50- 60 g  perunajauhoja
  • 500- 600 g raparperia paloina
  • mansikoita
1. Mittaa kaikki muut aineet kulhoon paitsi mansikat. 
    Aseta aika 12 min /100 astetta/ nopeus 2.
2. Lisää mansikat ja anna kesän maistua huulillasi!




    . 

      Ei kommentteja:

      Lähetä kommentti