neljälle
- Rucola salaattia
- puolikas meloni
- tuoreita herkkusieniä
- 3 kypsää viikunaa
- 1 avokado
- sitruunamehua
- ripaus Aromat maustesuolaa
- italian serranokinkkua ohuina siivuina
Huuhtele hedelmät. Kuivaa salaatti ja asettele tarjoilulautasille.
Siivuta herkkusienet, pyöritä melonista palloraudalla palloja,
lohko viikunat ja serranokinkku lisää annoksiin.
Kuori viimeisenä avokado ja leikkaa siivuiksi.
Pirskota avokadon päälle sitruunamehua ja ripaus Aromat- suolaa.
Kastikkeeksi sopii vaalea balsamicokastike tai hyvä öljy.
Tarjoa alkusalaattina tai brunssilla.
Sokerina pohjalla
Viikunat ovat arkoja hedelmiä.
Niiden väri vaihtelee lajikkeesta riippuen keltavihreästä
violetin mustaan. Hedelmä on mehukas ja täynnä pieniä
syötäviä siemeniä. Säilytä viikunat jääkaapissa, mutta ota
huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen syöntiä.
Viikuna tuottaa etyleeniä. Niiden saanti kaupoista on
kausittaista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti