tiistai 21. kesäkuuta 2011

Täytetyt paprikat

neljälle
  • 100 g sipulia puolikkaina
  • 250 g jauhelihaa
  • 60 g korppujauhoja
  • 1 rkl sinappia
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • pippuria myllystä
  • 1 kananmuna
  • 4 paprikaa
  • 1000g vettä
  • 2 tl kasviliemijauhetta
  • 300 g riisiä
Kastike:
  • 40 g voita
  • 40 g vehnäjauhoja
  • 300 g keitinlientä ja maitoa
  • 30 g ketsuppia
  • 70 g tomaattimurskaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl currya
  • pippuria myllystä

    Lisää sipulin puolikkaat kannuun. Aseta aika 3 s / nopeus 5.
    Lisää jauheliha, korppujauhot, kananmuna, sinappi, paprika, suola ja  pippuri kannuun.
    Aseta aika 1 1/2 min / sulje kansi / tähkä.
    Pese paprikat, leikkaa kansiosa irti ja poista siemenet.
    Täytä paprikat jauhelihamassalla ja aseta Varoma koriin.
    Lisää vesi ja kasvisliemijauhe kannuun.
    Mittaa riisi lävikköön. Aseta Varoma kori kannun päälle.
    Aseta aika 25 min /Varoma / nopeus 1.
    Ota keitinliemi talteen kastiketta varten.
    Kastikkeen teon ajaksi pidä riisi ja paprikat lämpimänä.

    Mittaa voi ja jauhot kannuun. Aseta aika 2 1/2 min / 100 astetta / nopeus 2.
    Lisää loput aineet. Aseta aika 5 min / 100 astetta / nopeus 4.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti