keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Sei pinaattipeiton alla



4-5 ruokailijalle

  • 400 g Alaskanseitiä
  • 1 pss (150 g) pakastepinaattipaloja
  • 25-50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 50 g ranskankermaa
  • (suolaa)
  • (pinjansiemeniä paahdettuna)
1. Palastele kohmeinen kala 4-5 annospalaan, laita kalapalat vuokaan.*
    Ripota tarvittaessa suolaa.
2. Laita tomaatit ja valkosipuli kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Kokoa lastalla kulhon reunat, lisää kulhoon sula pinaatti ja ranskankerma.
    Aseta aika 5 s / nopeus 3.
4. Heitä pinaattipeitto kalan päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

*Aurinkokuivatun tomaattien suolapitoisuus saattaa yllättää,
joten lisättyä suolaa ei välttämättä tarvitse lainkaan.

Tarjoa kasvisnyyttien tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti