- 700 g varhaisperunoita
- 750 g vettä
- 2 ruukkusalaattia
- 5 puna- tai kevätsipulia ohuen ohuina siivuina
- n. 25 kpl mustia oliiveja
- 1 prk ( 385 g ) fetajuustokuutioita
- 2 rkl kapriksia
- 250 g kirsikkatomaatteja
- tuoretta oreganoa
- 6 anjovisfilettä
- 1/2 dl tilliä
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl Dijon-sinappia
Aseta aika n. 30 min / Varoma / nopeus 1.
2. Puolita jäähtyneet varhaisperunat.
1. Valmista kastike. Mittaa kaikki aineet kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 6.
2. Kaada salaatinkastike perunanpuolikkaiden päälle,
anna hetki maustua.
Revi pestyt ja kuivatut salaatinlehdet tarjoiluvadille.
Nosta perunanpuolikkaat salaattilautaselle.
Lisää päälle kirsikkatomaatit, sipulirenkaat, fetajuustokuutiot, oliivit, kaprikset ja oregano.
Helppo ja ruokaisa salaatti esim. lämminsavulohen kanssa.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti