torstai 23. kesäkuuta 2011

Värikäs fetasalaatti



  • 700 g varhaisperunoita
  • 750 g vettä

  • 2 ruukkusalaattia
  • 5 puna- tai kevätsipulia ohuen ohuina siivuina
  • n. 25 kpl mustia oliiveja
  • 1 prk ( 385 g ) fetajuustokuutioita
  • 2 rkl kapriksia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • tuoretta oreganoa
 Kastike:
  • 6 anjovisfilettä
  • 1/2 dl tilliä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl Dijon-sinappia
1. Mittaa vesi kulhoon ja lisää pestyt perunat lävikköön.
   Aseta aika n. 30 min / Varoma / nopeus 1.
2. Puolita jäähtyneet varhaisperunat.


1. Valmista kastike. Mittaa kaikki aineet kulhoon.  
    Aseta aika 10 s / nopeus 6.
2. Kaada salaatinkastike perunanpuolikkaiden päälle,
    anna hetki maustua.

Revi pestyt ja kuivatut salaatinlehdet tarjoiluvadille.
Nosta perunanpuolikkaat salaattilautaselle.
Lisää päälle kirsikkatomaatit, sipulirenkaat, fetajuustokuutiot, oliivit, kaprikset ja oregano.

Helppo ja ruokaisa salaatti esim. lämminsavulohen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti