kuudelle
- 9 pinaattilasagnelevyä
- 500 g lohta paloina
- puolikkaan sitruunan mehu
- mustapippuria
- suolaa
- 40 g voita
- 60 g vehnäjauhoja
- 1 l maitoa
- 100 g pinaattia
- suolaa
- valkopippuria
- pari ripausta muskottipähkinää
- (200 g sulatejuustoa)
2. Rouhi päälle mustapippuria. Sekoita ja anna maustua pinaattikastikkeen teon ajan.
Pinaattikastike:
1. Mittaa kastikkeen kaikki muut aineet kulhoon paitsi juusto.
Aseta aika 14 min / 100 astetta/ nopeus 4.
(2. Lisää sulatejuusto.
Aseta aika 1 min / 90 astetta / nopeus 4.)
2. Kaada voideltuun vuokaan kastiketta ja lado päälle kolme lasagnelevyä.
3. Lisää päälle lohipaloja. Tee kerroksia.
4. Paista 200 asteessa n. 45 min. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
Tarjoa lohilasagnen kaverina vaikkapa värikästä fetasalaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti