- 1 keräkaali
- 1 l vettä
- suolaa
- 100 g riisi-ruista/ riisiä/ ohraryynejä
- 400 g jauhelihaa
- lihaliemikuutio
- mustapippuria
Aseta aika 3 s / nopeus 5 lastaa apuna käyttäen
2. Siirrä kaalisilppu alimpaan Varoma- koriin.
Toista kunnes koko kaali on silppuna.
3. Lisää vesi ja suola kulhoon.
4. Lisää riisi lävikköön.
5. Murusta jauheliha ylempään Varoma koriin.
Aseta Varoma- korit kulhon päälle.
Aseta aika* 25 min (riisi-ruis) / Varoma / nopeus 1.
6. Siirrä kypsä riisi-ruis toiseen astiaan. Tarkista jauhelihan kypsyys.
7. Tarkista kulhossa olevan veden määrä (min. 1 l) Lisää tarvittaessa.
Lisää aika 35- 45 min / Varoma / nopeus 1.
8. Yhdistä lopuksi kaali, riisi ja jauheliha. Mausta lihaliemikuutiolla ja pippurilla.
*Katso keittoaika pussin kyljestä.
Nauti kaalipataa puolukkahillon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti