torstai 25. elokuuta 2011

Kukkakaalimuhennos

  • 100 g juustoa 
  • 1 iso kukkakaalin kukintoja
  • 280 g vettä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 30 g voita
  • loraus kermaa
  • ( muskottipähkinää)
1. Lisää juusto kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 8. Siirrä juustoraaste toiseen astiaan.
2. Mittaa vesi kulhoon. Lisää kukkakaalin kukinnot kulhoon.
    Mikäli kaikki ei mahdu, lisää Varoma koriin ja aseta kulhon päälle.
    Aseta aika 25- 30 min. / Varoma / nopeus 1.
    Jatka tarvittaessa keittoaikaa.
3. Kaada keitinvesi pois. Yhdistä kukkakaalit Varoma korista kulhoon.
4. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 15- 20 s / nopeus 4.
5. Lisää lopuksi vielä juustoraaste.


    Kukkakaalimuhennos on oiva korvike perunamuusille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti