tiistai 9. elokuuta 2011

Pizza Margharita

  • 370 g Mozzarella- juustoa
  • 1 sipulia paloina
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 20 g öljyä
  • 1 purkki (400 g) kuorittuja tomaatteja
  • 20 g tomaattipuretta
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl sokeria
  • 1/4 tl pippuria
  • 1/4 tl paprikajauhetta
  • oreganoa
1. Valmista pizzapohja perusreseptin mukaan.

2. Lisää mozzarellan palat kulhoon.  
    Aseta aika 3 s / nopeus 5. Siirrä toiseen astiaan.
3. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulinkynsi kannuun.  
   Aseta aika 3 s / nopeus 5.
4. Lisää öljy.  
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
5. Lisää tomaatit ja mausteet.
    Aseta aika 10 min / 100 astetta / nopeus 1.
6. Levitä tomaattisose pizzapohjan päälle.
    Halutessasi voit lisätä myös tuoreita tomaattisiivuja.
    Paista 200 asteessa 25-30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti