- 200 g lämmintä vettä
- 20 g hiivaa
- 350 g vehnä- tai sämpyläjauhoja
- 25 g oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- ripaus sokeria
- 370 g Mozzarella-juustoa paloina
- 1 pieni sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 10 g öljyä
- 1 purkki (400 g ) kuorittuja tomaatteja
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl pippuria
- 50- 80 g rucolaa
- 2 rkl basilikan lehtiä silputtuna
- 10- 12 parmankinkku viipaletta
- 30 g parmesan-juustoa
Aseta aika 2 min / sulje kansi / tähkä.
2. Anna taikinan kohota kulhossa ennen kuin leivot kaksi ( halk. 30 cm) pizzaa.
3. Täytä toiveiden ja makusi mukaan.
1. Lisää mozzarellan palat kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5. Siirrä juusto toiseen astiaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulinkynsi.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma/ nopeus 2.
4. Lisää tomaatit ja mausteet.
Aseta aika 20 s / nopeus 5.
5. Levitä tomaattikastike ja ripottele juustoraaste pizzapohjan päälle.
Paista 250 asteessa n. 15 min.6. Lisää paistetun pizzan päälle rucolaa, parmankinkkuviipaleet ja
höylättyä parmesan-juustoa. Pirskota päälle oliiviöljyä ja balsamicoa.
Viva l´Italia :-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti