lauantai 17. syyskuuta 2011

Sinappisalaattikastike

  • 2-5 valkosipulin kynttä
  • 1 kananmuna
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 4 rkl Dijonsinappia
  • 4 rkl viinietikkaa
  • 1/2 dl ruskeaa sokeria
  • valkopippuria
  • kurkumaa
  • 1 tl suolaa
  • (muutama tippa Tabascoa)
  • 5 dl ruokaöljyä
1. Lisää valkosipulinkynnet kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
2. Lisää muut aineet paitsi öljy.
    Aseta aika 10 s / nopeus 5.
    Aseta nopeus 3.5 ja kaada öljy hitaasti nauhana kannen aukosta kulhoon.

Kastikkeen onnistumiseksi raaka-aineiden tulee olla huoneenlämpöisiä.


    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti