- 1 kurkku paloina
- jäävuorisalaatti paloina
- tilliä
- ruohosipulia
- 300 g (jäisiä) kuorittuja katkarapuja
- parmesan- juustoa lastuina
- krutongeja
- sitruunan lohkoja
- 2-5 valkosipulin kynttä
- 1 kananmuna
- 4 rkl soijakastiketta
- 4 rkl Dijonsinappia
- 4 rkl viinietikkaa
- 1/2 dl ruskeaa sokeria
- valkopippuria
- kurkumaa
- 1 tl suolaa
- (muutama tippa Tabascoa)
- 5 dl ruokaöljyä
Aseta aika 2- 3 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
Kaada vihannessilppu tarjoiluastiaan.
Lisää valutetut tai jäiset katkaravut ja höylää reilusti parmesan- juustoa päälle.
Ripottele vielä salaattiin krutongeja ja koristele sitruunan lohkoilla.
Tarjoile sinaappikastikkeen kanssa.
Kastike:
Lisää valkosipulinkynnet kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
Lisää muut aineet paitsi öljy.
Aseta aika 10 s / nopeus 5.
Aseta nopeus 3.5 ja kaada öljy hitaasti nauhana kannen aukosta kulhoon.
Kastikkeen onnistumiseksi raaka-aineiden tulee olla huoneenlämpöisiä.
Säilytä kastike jääkaapissa.
Salaatti löytyy Submarinen listalta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti