Lihapullat:
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 sipulia puolikkaina
- 30 g öljyä
- 500 g jauhelihaa
- 1 muna
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl pippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 30 g korppujauhoja
- 20 g tomaattipuretta
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 2 min / Varoma/ nopeus 1.
3. Lisää loput aineet.
Aseta aika 1 min / sulje kansi/ tähkä.
4. Pyöritä lihapulliksi ja aseta Varoman ylempään koriin.
Kastike ja perunat:
- 2 pientä sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 40 g öljyä
- 250 g vettä
- 1-2 lihaliemikuutio
- 100 g tomaattipuretta
- (1/4 tl cayannepippuria)
- 500 g kuorittuja perunoita paloina
- punaista paprikaa kuutioina
- 285 g maissia
- 255 g kidneypapuja tai herneitä
- 250 g vettä
- 2 rkl vehnäjauhoja
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää vesi, lihaliemikuutio ja tomaattipure kulhoon.
4. Lisää perunan palat lävikköön ja aseta paikoilleen.
Aseta aika 13 min / Varoma / nopeus 1.
5. Lisää Varoma korin alimmalle tasolle paprikan palat, maissi ja kidneypavut/ herneet.
6. Aseta Varoma kori lihapullineen kulhon päälle.
Aseta aika 10 min / Varoma/ nopeus 1.
7. Siirrä lihapullat ja vihannekset tarjoiluastiaan.
8. Lisää kulhoon 250 g vettä ja vehnäjauhot.
Aseta aika 2 min / 100 astetta / nopeus 4.
9. Yhdistä lihapullat ja kastike.
Tarkista maku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti