keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Pastasalaatti basilikavinegretillä

  • 250 g (kuivapaino) pastaa
  • 1.5 l vettä
  • suolaa
  • 200 g feta-juustoa pieninä paloina
  • 250 g pakasteherneitä
  • 200 g maissia
Vinegrettekastike:
  • 30 g basilikan lehtiä
  • 30 g parmesanjuustoa paloina
  • 50 g oliiviöljyä
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • suolaa
  • pippuria
1. Lisää vesi ja suola kulhoon.
    Aseta aika 8 min / 100 astetta/ nopeus 1.
2. Lisää pasta kulhoon.
    Aseta aika (kts. pakkauksen kyljestä) / 100 astetta / suunnan vaihto/ nopeus 1.
3. Kaada kypsä pasta lävikköön, huuhtele kylmällä vedellä.
4. Lisää pastan sekaan herneet, maissi ja fetapalat.

Vinigettekastike:
1. Lisää basilikanlehdet kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 8.
2. Lisää parmesanjuuston palat.
    Aseta aika 10 s / nopeus 5.
3. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 15 s / nopeus 4.
4. Kaada kastike pastavihannesten päälle ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti