sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Pauliinan vihersalaatti

  • salaattinippu
  • 1500 g vettä
  • kourallinen cashew-pähkinöitä
  • viinirypäleitä
  • punasipulia viipaleina
  • mozzarellajuustopalloja tai esim. Creme Bonjour valkosipuli-yrtti- maustettuja tuorejuustopalloja
  • maustettuja krutonkeja
  • oliiviöljyä
  • sitruunamehua
  • omenaviinietikkaa
  • ripaus sokeria/ hunajaa
1. Lisää puolet salaatista kulhoon. Täytä kulho vedellä max- viivaan asti.
    Aseta aika 5-6 s / suunnan vaihto/ nopeus 3.
2. Kaada salaattisilppu lävikköön. Tee vastavasti lopuille salaateille.
3. Halutessasi voit rouhaista cashew-pähkinät.
    Lisää pähkinät kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
4. Kaada pähkinärouhe salaatin päälle.
5. Lisää punasipulin viipaleet, viinirypäleet, mozzarellajuustopallot ja krutongit salaattiin.
6. Pirskottele päälle oliiviöljyä, sitruunamehua ja viinietikkaa.
7. Pyöristä maku sokeriripauksella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti