- salaattinippu
- 1500 g vettä
- kourallinen cashew-pähkinöitä
- viinirypäleitä
- punasipulia viipaleina
- mozzarellajuustopalloja tai esim. Creme Bonjour valkosipuli-yrtti- maustettuja tuorejuustopalloja
- maustettuja krutonkeja
- oliiviöljyä
- sitruunamehua
- omenaviinietikkaa
- ripaus sokeria/ hunajaa
Aseta aika 5-6 s / suunnan vaihto/ nopeus 3.
2. Kaada salaattisilppu lävikköön. Tee vastavasti lopuille salaateille.
3. Halutessasi voit rouhaista cashew-pähkinät.
Lisää pähkinät kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
4. Kaada pähkinärouhe salaatin päälle.
5. Lisää punasipulin viipaleet, viinirypäleet, mozzarellajuustopallot ja krutongit salaattiin.
6. Pirskottele päälle oliiviöljyä, sitruunamehua ja viinietikkaa.
7. Pyöristä maku sokeriripauksella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti