keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kinkkujuustokastike- sipatti

  • 80 -100 g juustoa paloina
  • 1 sipuli paloina
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 40 g voita
  • 125 g pekonikuutioita / savukinkkua paloina
  • 40 g vehnäjauhoja
  • 500 g maitoa
  • pippuria myllystä
1. Lisää juuston palat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Siirrä juustoraaste toiseen astiaan.
3. Lisää sipulin palat ja valkosipulin kynsi kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
4. Lisää pekonikuutiot ja voi.
    Aseta aika 3 min / 100 astetta / ( suunnan vaihto)* /nopeus 2, ilman mittalasia.
5. Lisää vehnäjauhot ja maito.
    Aseta aika 6 min / 100 astetta/ suunnan vaihto / nopeus 4, mittalasi päällä !
6. Lisää juustoraaste kastikkeeseen ja mausta pippurilla.
    Tarjoile esim. tortellinien tai keitettyjen perunoiden kanssa.

*Halutessasi hienompaa kinkkua, voit olla käyttämättä suunnan vaihto toimintoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti