- 240 g sokeria
- 180 g vehnäjauhoja
- 60 g perunajauhoja
- 6 kananmunaa
- 2 rkl leivinjauhetta
- 5 dl vispikermaa
- 250 g mascarponejuustoa
- 200 g mustikkamarmeladia
- 2 dl maitoa tai sokerivettä
Kuohkeuden lisäämiseksi voit hienontaa
taloussokerin hienosokeriksi.
1. Lisää sokeri kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 10.
2. Lisää loput aineet.
Aseta aika 2 min / nopeus 4-5.
3. Kaada voideltuun irtopohjaiseen kakkuvuokaan.
4. Paista uunin alatasolla 175 asteessa 30- 40 min.
Täyte:
1. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
2. Lisää kerma kulhoon.
Aseta aika* / nopeus 4. * Seuraa vaahtoutumista kannen aukosta.
Voit keskeyttää vatkaamisen tarkistamisen ajaksi.
3. Lisää mascarponejuusto kermavaahdon sekaan.
Aseta aika 10 s / nopeus 3.
Täyttäminen ja päällystäminen:
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan, kostuta alin pohja maidolla tai sokeriliemellä.
Levitä ensin puolet mustikkamarmelaadista ja kerros mascarbonekermatäytettä pohjan päälle. Nosta toinen kakkupohja päälle. Kostuta se, levitä loput mustikkamarmeladista ja vielä kerros täytettä,. Muista jättää täytettä myös kakun päällystämiseen. Aseta kolmas kakkupohja päällimmäiseksi ja kostuta se. Levitä loput mascarbonekermavaahdosta kakun pinnalle. Koristele esim. mustikoilla.
Hyvää itsenäisyyspäivää- Suomi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti