torstai 8. joulukuuta 2011

Pajalan puuro


4-5 annosta

  • 1 l vettä
  • 1-2 rkl pellavansiemeniä
  • 5-10 kuivattua luumua
  • 5-10 kuivattua aprikoosia
  • 4,5 dl Kuntokaurahiutaleita
  • 0,5-1 tl suolaa

1. Mittaa vesi, pellavansiemenet ja kuivahedelmät erilliseen astiaan, liota 8-10 tuntia.
2. Kaada hedelmät ja liotusvesi siemenineen kulhoon.
    Aseta aika 5-10 s / nopeus 4.
4. Lisää muut aineet.
    Aseta aika 10 min/ 100 astetta/ nopeus 3, hiljennä nopeuteen 1.
6. Anna puuron hautua muutama minuutti kulhossa.


Ripota pinnalle kaneli-sokeria!

Mitä enemmän laitat hedelmiä, sen hedelmäisempää ja makeampaa puuroa saat.
Kuitupitoista puuro on joka tapauksessa!
Kuntokauran voit korvata leseillä ja neljänviljanhiutaleilla.
Säädä keittoaika hiutaleiden mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti