maanantai 13. helmikuuta 2012

Kasvispihvit ja jugurttikastike

Kastike:
  • 200 g kurkkua paloina
  • 200 g jugurttia
  • 2 tl minttua
  • 1/4 tl suolaa
  • ripaus suolaa
Pihvit:
  • 150 g juustoa paloina
  • 70 g sipulia
  • 200 g kesäkurpitsaa paloina
  • 200 g porkkanaa paloina
  • 3 munaa
  • 25 g vehnäjauhoja
  • 2 tl provencen yrttimaustetta tai oreganoa, basilikaa, timjamia
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl suolaa
Paistamiseen:
  • voita

Kastike:
1. Lisää kurkun palat kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
2. Valuta kurkkumurskaa sivilässä.
3. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
4. Anna kastikkeen tekeytyä jääkaapissa pihvien teon ajan.

Pihvit:
1. Lisää juustonpalat kulhoon.
    Aseta aika 5-10  s / nopeus 8.
2. Siirrä juusto toiseen astiaan.
3. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
4. Lisää porkkanan ja kesäkurpitsan palat kulhoon.
    Aseta aika 3-5 s / nopeus 5.
5. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
6. Paista pihvejä pannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti