tiistai 21. helmikuuta 2012

Kasvistäytteiset ohukaiset

8 isoa ohukaista


Ohukaistaikina:
  • 390 g (5 dl ) maitoa
  • 110 g vehnä- tai sämpyläjauhoja
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 munaa
Paistamiseen :
  • voita
Täyte:
  • 300 g porkkanaa paloina
  • 1 purjo paloina
  • 10 g öljyä
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 paprika kuutioina
  • suolaa
  • yrttejä esim. basilika. ruohosipuli, persilja
Pinnalle:
  • juustoraastetta

1. Lisää kaikki taikinan aineet kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 4.
2. Siirrä toiseen astiaan ja anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.

Täyte:
1. Lisää porkkanan ja purjon palat kulhoon.
    Aseta aika 3-5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
    Aseta aika 5 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ nopeus 1.
3. Lisää tuorejuusto ja paprikan palat.
    Aseta aika 5 min / 90 astetta / suunnan vaihto / nopeus 1.
4. Paista ohukaiset isolla pannulla.
5. Täytä kasvistäytteellä.
6. Rullaa rulliksi tai taittele kääröiksi.
7. Pane täytetyt ohukaiset uunivuokaan, ripottele pinnalle juustoraastetta.
8. Kuorruta 225 asteessa n. 10 minuuttia.

Herkuttele vihersalaatin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti