perjantai 24. helmikuuta 2012

Maa-artisokkakeitto

  • 1/2 l vettä 
  • 280 g maa-artisokkaa paloina
  • 400 g jauhoisia perunoita paloina
  • suolaa
  • 100 g kermaa tai kaurakermaa
  • 1 tl kirveliä
  • persiljaa
1. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
2. Lisää vesi, maa-artisokan-, perunan palat ja suola kulhoon.
    Aseta aika 25 min / 100 astetta / nopeus 1.
    Tarkista kypsyys, lisää tarvittaessa aikaa.
3. Lisää kerma ja kirveli.
    Aseta aika 3 min / 90 astetta / nopeus 1.
4. Mikäli haluat vielä soseuttaa, poista perhosvatkain.
    Aseta aika 5 s / nopeus 4 -6.
5. Ripottele päälle persiljaa.


Lapsilta täydet pisteet :-)
Vanhin lapsista kysyi: "Äiti, mitä tämä on? Tää on hyvää" ja täytti lautasen uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti