- 1/2 l vettä
- 280 g maa-artisokkaa paloina
- 400 g jauhoisia perunoita paloina
- suolaa
- 100 g kermaa tai kaurakermaa
- 1 tl kirveliä
- persiljaa
2. Lisää vesi, maa-artisokan-, perunan palat ja suola kulhoon.
Aseta aika 25 min / 100 astetta / nopeus 1.
Tarkista kypsyys, lisää tarvittaessa aikaa.
3. Lisää kerma ja kirveli.
Aseta aika 3 min / 90 astetta / nopeus 1.
4. Mikäli haluat vielä soseuttaa, poista perhosvatkain.
Aseta aika 5 s / nopeus 4 -6.
5. Ripottele päälle persiljaa.
Lapsilta täydet pisteet :-)
Vanhin lapsista kysyi: "Äiti, mitä tämä on? Tää on hyvää" ja täytti lautasen uudelleen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti