- 300 g tattarinjyviä
- 80 g ohranjyviä
- 300 g kädenlämpöistä vettä
- 200 g vehnäjauhoja
- 70 g öljyä
- 30 g voita
- 30 g hiivaa
- 1 tl hiivaa
- 1 tl suolaa
- seesamin siemeniä
- mannaryynejä
1. Lisää tattarin- ja ohranjyvät kulhoon.
Aseta aika 30 s / nopeus 10.
2. Lisää vesi, vehnäjauhot, öljy, voi, sokeri ja suola.
Aseta aika 3 min / sulje kansi/ tähkä.
3. Siirrä taikina toiseen astiaan.
Anna kohota tunnin verran lämpimässä paikassa.
4. Jaa taikina neljään osaan.
Kauli n. 15x 20 cm kokoisia 0.5 cm: n paksuisia levyjä.
Ripottele kaulimisen loppuvaiheessa seesaminsiemeniä pinnalle.
5. Leikkaa parin cm:n levyisiä suikaleita ja kieritä tangoiksi.
Paista uunissa 220 asteessa n. 15 min.
Alkuperäinen ohje Das Beste aus unseren internationalen Rezeptwelten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti