viisi annosta
- 60 g emmental- juustoa paloina
- 100- 120 g sipulia puolikkaina
- 1- 2 valkosipulin kynsi
- 150 g kinkkua kuutioina
- 20 g öljyä
- 450 g vettä
- 200 g kermaa
- 1 lihaliemikuutio
- pari ripausta muskottipähkinää
- 250 g makaroonia
- 150 g esim. pakastevihanneksia
1. Lisää juuston palat kulhoon.
Aseta aika 4 s / nopeus 8. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynsi kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy ja kinkkuutiot.
Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää vesi, kerma, lihaliemikuutio ja muskottipähkinä.
Aseta aika 5 min / 100 astetta / nopeus 1.
5. Lisää makaroonit.
Aseta aika 8-10* min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
Voit sulattaa pakastevihannekset samanaikaisesti makaroonien kiehuessa Varoman korissa.
6. Lisää juustoraaste ja sulaneet herneet/ maissit.
Aseta aika 3 min / 70 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
*Katso keittoaika pussin kyljestä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti