sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Helppo kinkkupasta


viisi annosta

  • 60 g emmental- juustoa paloina
  • 100- 120 g sipulia puolikkaina
  • 1- 2 valkosipulin kynsi
  • 150 g kinkkua kuutioina
  • 20 g öljyä
  • 450 g vettä
  • 200 g kermaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • pari ripausta muskottipähkinää
  • 250 g makaroonia
  • 150 g esim. pakastevihanneksia

1. Lisää juuston palat kulhoon.
    Aseta aika 4 s / nopeus 8. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynsi kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy ja kinkkuutiot.
    Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää vesi, kerma, lihaliemikuutio ja muskottipähkinä.
    Aseta aika 5 min / 100 astetta / nopeus 1.
5. Lisää makaroonit.
    Aseta aika 8-10* min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
    Voit sulattaa pakastevihannekset samanaikaisesti makaroonien kiehuessa Varoman korissa.
6. Lisää juustoraaste ja sulaneet herneet/ maissit.
    Aseta aika 3 min / 70 astetta / suunnan vaihto / sekoita.

*Katso keittoaika pussin kyljestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti