neljä annosta
Grilliperunat:
- 500 g pieniä perunoita kuorineen
- oliiviöljyä
- karkeaa suolaa
Kala:
- 600 g kalafileenä a`150 g
- suolaa
- pippuria
- sitruunaa
- 100 g kermaa
- 1 sipuli puolikkaina
- 20 g oliiviöljyä
- 1 prk (400 g ) tomaattia paloina
- 2 tl rosmariinia
- 60 g appelsiinimehua
- ripaus suolaa
- 2 tl valkeaa balsamicoa
- 1 tl maissitärkkelystä
- basilikan lehtiä koristeeksi
1. Pese perunat huolella ja puolita.
2. Voitele oliiviöljyllä ja ripottele päälle karkeaa suolaa.
3. Levitä uuninpellille ja pane uuniin 220 asteeseen paistumaan n. 25 min.
Kala ja kastike:
1. Levitä kalafileet Varoma korin pohjalle. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja purista sitruunaa.
2. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
3. Lisää kerma kulhoon.
Aseta aika 1 min / nopeus 3. Siirrä vaahto toiseen astiaan.
4. Poista perhosvatkain ja lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
5. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
6. Lisää muut aineet paitsi maissitärkkelys kulhoon, aseta Varoman kori kulhon päälle.
Aseta aika 12 min / Varoma / nopeus 1.
7. Siirrä Varoman kori sivuun.
8. Lisää maissitärkkelys kulhoon.
Aseta aika 30 s / nopeus 4-6-8.
Aseta aika 1 min / 100 astetta / nopeus 1.
9. Lisää kermavaahto.
Aseta aika 5 s / nopeus 3.
Oikea gourmet- kastike! Tällä kastikkeella yllätät itsesi ja vieraat ;-)
Alkuperäinen ohje Thermomix Pirates cooking- keittokirjasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti