Täyte:
- 160 g sipulia puolikkaina
- 4 valkosipulin kynttä
- 10 g öljyä
- 4-6 aurinkokuivattua tomaattia
- 300 g porkkanoita paloina
- 1 punainen paprika isoina paloina
- 1 rkl hunajaa
- 400 g tomaattimurskaa
- suolaa
- pippuria
- 20 g tuoretta basilikaa
- 5 g tuoretta oreganoa
- 300 g kesäkurpitsaa viipaleina
- 100 g parmesan- juustoa
- 50 g voita
- 60 g vehnäjauhoja
- 600 g vettä
- 1-2 kasvisliemikuutio
- 200 g kaurakermaa
- 200 g mozzarellaa paloina
- muskottipähkinää
- viherpippuria
- suolaa
1. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynnet kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää aurinkokuivatut tomaatit.
Aseta aika 5 s / nopeus 6.
4. Lisää porkkanan ja paprikan palat.
Aseta aika 5 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
5. Lisää hunaja, tomaattimurska, suola ja pippuri.
Aseta aika 6 min / 100 astetta / nopeus 1.
Siirrä täyte toiseen astiaan.
6. Lisää kulhoon basilikan ja oreganon lehdet.
Aseta aika 5 s / nopeus 8.
7. Yhdistä yrttisilppu kasvisseokseen.
Kastike:
1. Huuhtele ja kuivaa kulho.
2. Lisää parmesan- juuston palat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 8. Siirrä toiseen astiaan.
3. Lisää voi, jauhot, vesi, kasvisliemikuutio ja kaurakerma kulhoon.
Aseta aika 6 min / 100 astetta / nopeus 4.
4. Lisää joukkoon puolet parmesan- juustoraasteesta ja mozzarellan palat.
Aseta aika 4 -5 min / 90 astetta / nopeus 1.
1. Asettele kerroksittain lasagne-levyjä, kasviseosta, kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.
2. Toista kunnes päällimmäiseksi jää kerros lasagnelevyjä.
3. Kaada levyjen päälle loppu juustokastikkeesta niin että levyt peittyvät.
4. Ripottele päälle loppu parmesan- juustoraaste.
5. Paista uunissa 200 asteessa puolisen tunteia. Anna vetäytyä toiset puoli tuntia.
Lasagne on löysähköä, mutta hyvääääääääääääää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti