keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Possupata



kuusi annosta

  • 100 g  sipulia puolikkaina
  • 2-3 valkosipulin kynttä
  • 30 g öljyä
  • 400 g porsaanlihakuutioita
  • 3 dl kuivaa siideriä
  • 2 tl lihafondia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 100 g Oetly- kaurakermaa
  • 1/2- 1 tl kuivattua tai tuoretta salviaa
  • hienonnettua persiljaa
1. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynnet kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää lihan palat.
    Aseta aika 6 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
4. Lisää siideri, lihafondi ja soijakastike.
    Aseta aika 30 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
5. Lisää kerma ja mausteet.
    Aseta aika 5 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita. 

Tarkista maku ja tarjoile raakana paistettujen perunoiden tai riisin kanssa.
Ihan älyttömän hyvää!!!!

Tiesitkö. että
salvialla on verensokeria alentava vaikutus ja että sitä käytetään monissa hammastahnoissa?
Salvia muistuttaa minttua, mutta on maultaan voimakkaampi.
Salvia on kotoisin Välimeren alueelta vaikkakin Kiinassa sitä viljellään paljon ja siellä suositaan salviasta valmistettua teetä pöytäjuomana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti