sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Savutofu- levite


  • 30 g sipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • nippu ruohosipulia
  • 250 g savutofua reiluina paloina
  • 5 g oliiviöljyä
  • 25 g soijakermaa tai -juomaa
  • 30 g tomaattipureeta
  • 10 g soijakastiketta
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1/2 tl valkopippuria
  • ripaus cayannepippuria
  • 1 tl kasviliemijauhetta
  • 1 tl sokeria
1. Lisää sipulin puolikkaat, valkosipulin kynsi ja ruohosipuli kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 8.
2. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 10- 15 s / nopeus 5.
3. Anna tekeytyä jääkaapissa, parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä.

Mahtava levite, jossa juustot, kinkut ja makkarat samassa paketissa :-9

Tiesitkö,
että savutofussa on proteiinia tuplasti enemmän kuin tavallisessa ja vähähiilihydraattisena sopii kevyeen ruokavalioon?
Tofu tehdään soijapavuista, sisältää vähän sekä tyydyttyneitä rasvahappoja että kolesterolia ja on loistava proteiinilähde. Soija onkin yksi monipuolisimpia ruokia ja jopa 25 g soijaa päivässä auttaa vähentämään sydäntautiriskiä <3

2 kommenttia:

  1. Olispa mielenkiintoista maistaa...

    VastaaPoista
  2. Oikeesti hyvää, suosittelen kokeilemaan. Perheelle meni täydestä kuin väärä raha :D Pari kurkkua tai tomattiviipale kruunaa makunautinnon.

    VastaaPoista