- 600 g ruodotonta ja nahatonta kalafileetä
- 20 g sitruunamehua
- suolaa
- pippuria
Kuorrute:
- nippu persiljaa, yrttejä
- 100 g goudaa paloina
- 1 vanha sämpylä
- 1 1/2 tl sinappia
- 25 g voita
- 500 g vettä
- 1 kala- tai kasvisliemikuutio
- 750 g perunoita paloina
- 600 g kukka- ja parsakaalia
- 200 g yrttituorejuustoa*
- 40 g jauhoja
2. Pirskota kalan päälle sitruunamehua, ripottele suolaa ja pippuria.
Kuorrute:
1. Lisää yrtit kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 8.
2. Lisää juuston ja sämpylän palat, sinappi ja voi.
Aseta aika 5 s / nopeus 6.
3. Levitä yrttijuustoseos kalan päälle.
4. Paista uunissa 180 asteessa n. 12- 15 min.
1. Lisää vesi ja liemikuutio kulhoon.
2. Lisää perunat lävikköön. Lisää kukka- ja parsakaalit Varoman koriin.
Aseta aika 30 min / Varoma / nopeus 1.
3. Siirrä kypsät perunat ja vihannekset tarjoiluastiaan. Pidä lämpimänä.
4. Lisää kulhoon tuorejuusto ja jauhot.
Aseta aika 3 min / 100 astetta / nopeus 3.
5. Mausta suolalla ja pippurilla, halutessasi sitruunamehulla ja tuoreilla yrteillä.
* Yrttijuuston sijaan voit käyttää maustamatonta tuorejuustoa ja lisätä erilaisia yrttejä.
Ihana kalaruoka!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti