viidelle- kuudelle
- 400 g lohifileetä kuutioina
- suolaa
- pippuria (sitruunapippuria)
- 1 sitruunan mehu
- 1-2 valkosipulinkynsi
- tilliä
- 1000 g vettä
- 5 keskikokoista perunaa kuutioina
- suolaa
- 5 kevätsipulia suikaleina
- 2 varsisellerin vartta paloina
- 1 kesäkurpitsa siivuina
- 12 cherry-tomaatteja puolikkaina
- oliiveja
- oliiviöljyä (voita)
- tilliä
Valmistelu:
1. Levitä ylemmän Varoma- korin pohjalle leivinpaperi.
2. Levitä lohikuutiot paperin päälle, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Pirskota sitruunamehua, mausta tillillä ja
purista valkosipulinkynsi päälle.
4. Anna maustua.
Höyryttäminen:
1. Lisää vesi kulhoon.
2. Lisää perunakuutiot alempaan Varoman koriin. Mausta suolalla.
Aseta aika 14 min / Varoma / nopeus 1-2.
3. Lisää perunoiden päälle Varoman koriin kesätsipulisuikaleet,
varsisellerin palat ja kesäkurpitsaviipaleet.
4. Aseta ylempi Varoman kori alemman päälle, sulje kansi.
Aseta aika 12 min / Varoma/ nopeus 1-2.
5. Lisää tomaatin puolikkaat ja oliivit Varoman koriin.
Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 2. Tarkista kypsyys.
6. Yhdistä vihannekset ja lohikuutiot liemineen tarjoiluastiaan.
7. Sekoita varovasti. Pirskota päälle oliiviöljyä (voita) ja mausta tillillä.
Ihanan raikas kalaruoka!

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti