tiistai 4. syyskuuta 2012

Brownies a`la vegan



n. 20x 20 levy

  • 250 g kivettömiä pehmeitä taateleita
  • 180- 200 g vettä
  • 250 g manteleita ja/tai pähkinöitä
  • 100 g kaakaojauhetta
  • vaniljaa
  • (1-2 rkl agave- siirappia)
Pinnalle:
  • kookoshiutaleita
1. Lisää taatelit ja vesi kulhoon.
    Aseta aika 20- 30 s / nopeus 8.
    Lisää aikaa tarvittaessa, massan tulee olla tasaista.
    Auta lastalla massa kulhon reunoilta alas.
2. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 10 s / nopeus 5. Lisää tarvittaessa aikaa. Taikinan tulisi olla tasaista.
3. Levitä taikina leivinpaperin päälle.
    Muotoile suorakaiteen muotoiseksi 20 x 20 cm kokoiseksi levyksi.
4. Anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivää. Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi.
5. Ripottele halutessasi pinnalle kookoshiutaleita.
6. Huomaa ettei näitä paisteta ollenkaan.

Ei uskois miten hyvää, ennen kuin on maistanut!

Tiesitkö, että
pähkinät ovat ravintoarvoiltaan varsinaisia terveyspommeja ja sisältävät sydäntä suojaavia pehmeitä rasvoja, proteiineja, kuitua, kivennäisaineita ja vitamiineja? Kaakaossa puolestaan on tärkeitä hiven- ja kivennäisaineita mm. magnesiumia, rautaa, kromia, sinkkiä, kuparia, rikkiä ja on lisäksi hyvä kuitujen lähde.

Näitä herkkupaloja voit syödä hyvällä omallatunnolla oman terveyden parhaaksi ;-)
Todella täyteläisiä ja tainuttaa varmasti pahimmankin makean himon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti