n. 10 annosta
Koristeluun:
- 50 g tummaa suklaata paloina
- 250 g digestive- keksejä
- 100 g voita
- 200 g kermaa
- 140 g sokeria
- 2 banaania
- 200 g kermaa
1. Lisää suklaan palat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 8. Siirrä toiseen astiaan.
Pohja:
1. Lisää keksit ja voi paloina kulhoon.
Aseta aika 15- 20 s / nopeus 4.
2. Levitä tarjoiluastiaan.
3. Huuhtele ja kuivaa kulho.
Toffeekastike:
1. Lisää kerma ja sokeri kulhoon.
Aseta aika n. 60 min / 100 astetta / nopeus 1-2.
( Ota mittalasi pois keitoksen alkaessa kiehumaan.)
2. Tee vesilasitesti. Tiputa tippa kastiketta kylmään veteen,
jos tippa pysyy ehjänä, toffeekastike on valmista.
Lisää tarvittaessa aikaa.
3. Kaada toffeekastike keksipohjan päälle.
jos tippa pysyy ehjänä, toffeekastike on valmista.
Lisää tarvittaessa aikaa.
3. Kaada toffeekastike keksipohjan päälle.
4. Huuhtele ja kuivaa kulho.
Täyte:
1. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
2. Lisää kerma kulhoon.
Vatkaa nopeudella 3, kunnes kermavaahto on hyvää.
3. Pilko banaanit.
4. Levitä banaaniviipaleita keksipohjan päälle.
5. Lisää kermavaahto banaanien päälle.
6. Koristele lopuksi banaaneilla ja suklaarouheella.
Täyttävää, mutta pienissä määrin todella hyvää! Kannattaa kokeilla!
Alkuperäistä Kodin Kuvalehden Bantoffee pie- reseptiä mukaillen.
Toffeekastikkeen sijaan voit käyttää myös suklaakastiketta. Itse käytin suklaakastiketta koristeluun kts. tunnisteella kastikkeet.
Toffeekastikkeen sijaan voit käyttää myös suklaakastiketta. Itse käytin suklaakastiketta koristeluun kts. tunnisteella kastikkeet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti