kuudelle
- 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
- 60 g sipuli
- 35 g oliiviöljyä*
- 250 g risottoriisiä
- 100- 150 g valkoviiniä*
- 700 g kuumaa kasvislientä
- 180 g feta- juustoa pieninä kuutioina
- mustapippuria myllystä
1. Lisää aurinkokuivatut tomaatit kulhoon.
Aseta aika 2-3 s / nopeus 6. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää sipuli puolikkaina kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää oliiviöljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää risottoriisi.
Aseta aika 3 min /100 astetta / suunnan vaihto / nopeus 1.
5. Lisää valkoviini.
Aseta aika 5 s / suunnan vaihto / nopeus 2.
6. Lisää kuuma kasvisliemi.
Aseta aika 22 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita,
keitä ilman mittalasia.
7. Sekoita risoton joukkoon fetajuustokuutiot,
aurinkokuivattutomaattisilppu ja pippuri.
*Voit korvata osan öljystä aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä, joka antaa pikantin lisän risottoon.
*Valkoviini antaa risotolle oikean säväyksen, mutta voit korvata sen toki kasvisliemellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti