lauantai 20. lokakuuta 2012

Suklaamousse



kuudelle
  • 100 g sokeria
  • 200 g tummaa suklaata paloina
  • 100 g kermaa
  • 4 munaa
  • ripaus suolaa
1. Lisää sokeri kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 10.
    Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää suklaan palat.
    Aseta aika 15 s / nopeus 8.
3. Lisää tomusokeri ja kerma.
    Aseta aika 4 min / 50 astetta / nopeus 2.
4. Eroita valkuaiset keltuaisista.
5. Lisää keltuaiset kulhoon.
    Aseta aika 15 s / nopeus 4.
    Siirrä toiseen astiaan.
6. Pese ja kuivaa kulho huolella.
7. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
8. Lisää valkuaiset ja ripaus suolaa kulhoon.
    Aseta aika 5 min / nopeus 3.
9. Yhdistä valkuaisvaahto varovasti sekoittaen suklaaseen.
10. Anna tekeytyä jääkaapissa väh. 3 tuntia.

IHANAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti