6 annosta
- 90 g sipulia puolikkaina
- 10 g öljyä
- 3 cm:n pala tuoretta inkivääriä
- 500 g porkkanoita paloina
- 500 g kiehuvaa vettä
- 2 tl kasvisliemijauhetta
- 1tl oreganoa
- mustapippuria
- 250 g kaurakermaa*
1. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
3. Kuori inkivääri ja pilko pieniksi paloiksi.
4. Lisää porkkanan- ja inkiväärinpalat kulhoon.
4. Lisää porkkanan- ja inkiväärinpalat kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 5.
5. Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot.
Aseta aika 15 min / 100 astettta / nopeus 1.
6. Lisää lopuksi kaurakerma.
Aseta aika 2 min / 90 astetta / nopeus 1.
Aseta aika 10 s / nopeus 6.
*Vähähiilihydraattisemman saat käyttämällä kaurakerman sijaan tavallista kermaa.
Yksinkertaisen hyvää!
6. Lisää lopuksi kaurakerma.
Aseta aika 2 min / 90 astetta / nopeus 1.
Aseta aika 10 s / nopeus 6.
*Vähähiilihydraattisemman saat käyttämällä kaurakerman sijaan tavallista kermaa.
Yksinkertaisen hyvää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti