sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Porkkana-inkiväärikeitto


6 annosta
  • 90 g sipulia puolikkaina
  • 10 g öljyä
  • 3 cm:n pala tuoretta inkivääriä
  • 500 g porkkanoita paloina
  • 500 g kiehuvaa vettä
  • 2 tl  kasvisliemijauhetta
  • 1tl oreganoa
  • mustapippuria
  • 250 g  kaurakermaa*

1. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
   Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
3. Kuori inkivääri ja pilko pieniksi paloiksi.
4. Lisää porkkanan- ja inkiväärinpalat kulhoon.
    Aseta aika 10  s / nopeus 5.
5. Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot.
    Aseta aika 15 min / 100 astettta / nopeus 1.
6. Lisää lopuksi kaurakerma.
    Aseta aika 2 min / 90 astetta / nopeus 1.
    Aseta aika 10 s / nopeus 6.

*Vähähiilihydraattisemman saat käyttämällä kaurakerman sijaan tavallista kermaa.

Yksinkertaisen hyvää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti