perjantai 14. marraskuuta 2014

Kukkakaalipurjomuhennos



4 annosta
  • 30 g tuoretta inkivääriä
  • chiliä
  • 10 g öljyä
  • 100 g tomaattipureeta
  • kasvisliemijauhetta
  • 250 g vettä
  • 700 g kukkakaalin kukintoja
  • 200 g purjorenkaita
  • suolaa
  • pippuria
  • 1/2 tl ruskeaa sokeria
1. Lisää inkiväärin palat ja chili kulhoon
    Aseta aika 5 s / nopeus 8. Laske massa lastalla kulhon reunoilta alas.
2. Lisää öljy.
    Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää tomaattipuree.
    Aseta aika 1 min / 100 astetta / nopeus 1.
4. Lisää kasvisliemijauhe, vasi ja kukkakaalin kukinnot.
    Aseta aika 5 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
5. Lisää purjorenkaat, suola, pippuri ja sokeri.
    Aseta aika 9-13 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.

Inkiväärin ja chilin määrää säätelemällä saat haluamasi voimakkuuden. Mukavan tulisena lämmittävää talviruokaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti