lauantai 15. marraskuuta 2014

Palautetta kesäkurpitsa-amaranttivuokareseptistä

Tälläistä postia on ihana lukea!
Aina odotan ilolla uusia reseptejä. Nyt haluan kirjoittaa erityisesti kiitokseni kun tein kesäkurpitsa- amaranttipaistoksen. Tein paistoksen pienin muunnoksin. Ensinnäkin käytin 100 g popamarantteja kun kaapissa sattui niitä olemaan. Kypsensin niitä vain 5 min kasvisliemessä eli jätin sen 20 min kypsentämisen pois. Lisäksi laitoin valutetut kidney-pavut suoraan uuniin kesäkurpitsan päälle. Näin kerran Jamie Oliverin paahtavan kidney-pavut ennen kuin lisäsi siihen kastikkeen. Paahdettuna pavuista tulee hieman "popcornmaisia" ja antaa kivaa suutuntumaa. Mutta siis lopputulos oli taivaallinen, tuli mieleeni jokin Espanjassa syömäni ihanuus.           -kolmen lapsen äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti