lauantai 10. tammikuuta 2015

Ruusukaali- tattaripannu



neljälle

  • 100 g sipulia puolikkaina
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 10 g öljyä
  • 150 g vihreitä tai ruskeita linssejä
  • 100 g tattaria
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 20 g soijakastiketta
  • 1 tl timjamia
  • 1- 2 tl kasvisliemijauhetta
  • 700 g vettä
  • 250 g tuoreita herkkusieniä
  • 400 g pakasteruusukaalia
  • 200 g pakasteherneitä
  • mustapippuria
1. Lisää sipuli ja valkosipulin kynnet kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää pestyt linssit, tattarit, balsamiviinietikka, soijakastike, timjami ja kasvisliemijauhe.
    Aseta aika 10 s / suunnan vaihto/ nopeus 3.
4. Lisää vesi.
    Aseta aika 15 min / Varoma/ suunnan vaihto/ sekoita.
5. Pilko sillä välin herkkusienet ja puolita ruusukaalit.
    Aseta vihannekset Varoman koriin yhdessä herneiden kanssa.
6. Lisää Varoman kori kulhon päälle, kun TM piippaa.
    Aseta aika 15 min / Varoma/ suunnan vaihto/ sekoita.
7. Yhdistä kasvikset ja linssitattarit.
8. Mausta mustapippurilla ja tarkista suola.

Alkuperäistä ohjetta Vegaanin keittiössä mukaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti