sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Hampurilaiset




7 kpl


  • 2 valkosipulin kynttä tai 1 tl valkosipulimurskaa
  • 700 g jauhelihaa
  • 2 rkl Hunt's barbecue  tai Worcesterkastiketta
  • 1 tl suolaa
  • muutama pyöräytys mustapippurimyllystä

1. Lisää valkosipulin kynnet kulhoon.  
    Aseta aika 5 s / nopeus 8.
2. Lusikoi jauheliha ja mittaa muut aineet kulhoon.
    Aseta 10 s/ suunnan vaihto/ nopeus 4.
3. Kumoa pihvitaikina voipaperin päälle,
    muotoile taikinasta paksu rulla,
    leikkaa seitsemään osaan.
4. Paista pihvit grillissä tai paistinpannulla kypsäksi.

Muut aineet:

  • hampurilaissämpylöitä
  • sipulirenkaita
  • tomaattiviipaleita
  • jäävuorisalaattia pilkottuna
  • kurkkusalaattia
  • sinappia ja ketsuppia
  • hampurilaiskastiketta

Lämmitä sämpylät leivänpaahtimessa.
Kokoa hampurilaiset mieluisilla täytteillä.

Vaihtelua saa grillatusta ananaksesta ja juustosta.

Tämä resepti on gluteeniton, kun valitset gluteenittoman sämpylän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti