- 50 g parmesan-juustoa
- 1500 g vettä
- 2 tl suolaa
- loraus oliiviöljyä
- 300g spagettia (voit korvata puolet täysjyväspagetilla)
- 3 valkosipulin kynttä
- 2 dl ruoka- tai kaurakermaa
- 150- 170 g pekonia tai kinkun paloja
- 2 munaa
- pippuria myllystä
- persiljaa
Aseta aika 4-5 s / nopeus 8.
Siirrä raaste toiseen astiaan.
2. Mittaa vesi kulhoon.
Aseta aika n. 10 min / 100 astetta / nopeus 1.
3. Lisää oliiviöljy, suola.
Aseta aika 8-10 min /100 astetta / nopeus 1 ja
valuta spagetti kannen aukosta pikkuhiljaa veteen.
4. Kaada spagetti lävikköön.
5. Lisää valkosipuli kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
6. Lisää oliiviöljy ja pekonin palat.
Aseta aika 2 min / 100 astetta / nopeus 1.
7. Mittaa kaurakerma ja kananmunat kulhoon.
Aseta aika 3 s / suunnan vaihto/ nopeus 3.
8. Kaada spagetti kulhoon.
Aseta aika 2 min / 90 astetta/ suunnan vaihto/ sekoita.
9. Rouhi reilusti mustapippuria myllystä, ripottele päälle persiljasilppua ja parmesanjuustoraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti