- 40 g voita
- 40 g vehnäjauhoja
- 9-10 dl maitoa tai kaurajuomaa
- 150 g pakastepinaattia* paloina (voi olla jäisiä) tai nokkosta
- 1/2 -1 tl suolaa
- ripaus sokeria
- 1/2 tl muskottipähkinää
Aseta aika 14 min / 100 astetta/ nopeus 4.
2. Mausta suolalla, sokerilla ja muskottipähkinällä.
Aseta aika 2 min / 100 astetta / nopeus 3.
3. Mikäli haluat todella samettista keittoa.
Aseta aika 10- 15 s / nopeus 6.
Tarjoa keitettyjen kananmunien kanssa kts. ohje tunnisteella perusresptit- yleinen.
*Mikäli käytät tuorepinaattia, keitä runsaassa vedessä pinaatin nitriitit pois.
Lisää valutetut pinaatin lehdet kulhoon. Jatka kuten ohjeessa.
*Mikäli käytät täysin jäisiä pinaatin paloja, aloita nopeudella 2 ja
lisää pinaatin sulattua nopeuteen 4.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti