1 kakku halkaisjaltaan 22-24 cm
- 300 g pehmeää voita tai margariinia paloina
- 270 g sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- (rommiaromia)
- ripaus suolaa
- 5 kananmunaa
- 370 g vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 70 g maitoa
- 20g tummaa kaakaojauhetta
Aseta aika 1 min / nopeus 5.
2. Lisää sokeri, vaniljasokeri ja suola.
Aseta aika 45 s /nopeus 5.
3. Lisää kananmunat yksitellen.
Aseta aika n. 15 s / nopeus 5.
4. Mittaa jauhot, leivinjauhe ja 40 g maitoa.
Aseta aika 20 s / nopeus 5. Auta lastalla.
5. Kaada 2/3 taikinasta voideltuun kakkuvuokaan.
6. Lisää kaakaojauhe ja 30 g maitoa kulhossa olevaan lopputaikinaan.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
7. Poista kansi ja auta lastalla taikinaa alas kulhon reunoilta.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
8. Kaada tumma taikina kakkuvuokaan. Sekoita kerroksia haarukalla.
Paista uunissa 180 asteessa n. 50 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti