- 1500 g vettä
- 1 1/2 tl suolaa
- 500 g esim. Penne-pastaa
- 1 punasipuli
- 100 g kuivattuja tomaatteja (öljyssä)
- 300 g kesäkurpitsaa paloina
- 2 paprikaa paloina
- 150 g vihreää pestoa
- 100 g balsamicoa
- ( 40 g kuivattujen tomaattien öljyä)
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl pippuria
- 1-2 kourallista rucolaa
Aseta aika 12 min / 100 astetta/ nopeus 1.
2. Lisää pasta ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan
Aseta aika n. 9-12 min / 90 astetta/ suunnan vaihto/ nopeus 1.
3. Kaada pasta lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.
4. Lisää punasipulin puolikkaat ja aurinkokuivatut tomaatit kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5. Siirrä erilliseen astiaan.
5. Lisää kulhoon kesäkurpitsa ja paprika.
Aseta aika 5 s / nopeus 4, auta lastalla.
6. Kaada pasta ja vihannekset tarjoiluastiaan.
7. Mittaa pesto, balsamico, öljy ja mausteet kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 3.
8. Kaada salaatinkastike pestovihannesten päälle, anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.
9. Lisää pesty rucola vähän ennen tarjoilua.
Tarjoa grillattujen liha- tai makkararuokien kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti