perjantai 17. kesäkuuta 2011

Värikäs jäävuorisalaatti

kuudelle
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 50- 100 g tuoretta persiljaa
  • 1 1/2 tl sinappia
  • 1 tl sokeria
  • 30- 50 g öljyä
  • 40 g punaviinietikkaa
  • 1/4 tl pippuria
  • 1 tl suolaa
  • 2-3 porkkanaa paloina
  • nippu retiisejä puolikkaina (n. 150 g)
  • 1 punainen paprika
  • 1/2 kurkku (n. 90 g)
  • 1 pieni purkki maissia
  • 1 jäävuorisalaatti (n. 500 g) pilkottuna

1. Lisää sipulin puolikkaat, valkosipulin kynsi ja persilja kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 4, käytä tarvittaessa lastaa.
2. Lisää loput aineet paitsi maissi ja jäävuorisalaatti.  
    Aseta aika 5 s /nopeus 4, lastaa apuna käyttäen.

    Lisää aikaa tarvittaessa.
3. Yhdistä vihannessekoitus ja maissi jäävuorisalaattiin.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti