- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 kyssäkaali suikaleina
- 2 porkkanaa kuutioina
- 1 kesäkurpitsa kuutioina
- 1 kukkakaalin ruusukkeita
- 1 parsakaalin ruusukkeita
- 150 g feta-juustoa
- 2 rkl yrttejä
- 500 g tomaattimurskaa
- 500 g vettä
- liha- tai kasviliemikuutio
- 200 g riisiä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- (4 rkl ranskankermaa)
- kirsikkatomaatteja
- yrttejä
Aseta aika 4 s / nopeus 5.
Lisää öljy.
Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 2.
Lisää pilkotut vihannekset ( voit käyttää myös pakastevihanneksia),
fetajuusto ja yrtit Varoma- koriin. Sekoita kevyesti.
Mittaa vesi, tomaattipure ja liemikuutio kannuun.
Lisää riisi lävikköön.
Aseta lävikkö kannuun ja Varoma-kori kulhon päälle.
Aseta aika n. 25 min / Varoma/ nopeus 1.
Siirrä kypsä riisi ja vihannekset sivuun.
Lisää keitinliemeen vehnäjauhot ja (ranskankerma).
Aseta aika 2 min / 100 astetta/ nopeus 2.
Lopuksi aseta aika 10 s / nopeus 8.
Koristele kirsikkatomaateilla ja ripottele päälle tuoreita yrttejä.
Vähemmän hiilihydraatteja sisältävän aterian saat,
kun nautit fetavihannekset raejuuston kanssa ilman riisiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti